fotogroep CREATIVISION / Foto-expositie

• Plaats: Bibliotheek Midden-Brabant, Tilburg
  • Tijd: 09:00-21:00 uur

Fotogroep CREATIVISION

Een fotogroep uit Midden-Brabant met leden uit de hele regio. De oprichting vond plaats in een huiskamer; die laagdrempeligheid is altijd gebleven. Het zorgt ervoor dat de fotografen elkaars werk naar een hoger niveau tillen: afgelopen jaar meerdere prijzen binnen de Benelux voor verschillende leden van de groep. CREATIVISION maakt fotografie toegankelijk voor iedereen. De jaarlijkse exposities zijn daar een goed voorbeeld van.

De expositie

De foto’s zijn met uiteenlopende technieken en met grote inspiratie gemaakt door: Diny Aerts, Henri Boer, Arjan van Die, Gerard van Dijk, Frans van Groeninge, Robert van Heumen, Oulli de Kort, Toon van Luxemburg en Johan van der Steen. De onderwerpen variëren van portretten tot landschappen en van natuurverschijnselen tot straattaferelen.

Contact met de fotografen

Vrijdagavond 5 mei wordt de expo om 19:00 uur officieel geopend. Op 6 mei zijn alle fotografen aanwezig. De expositie is de hele maand mei te bewonderen tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Deze is op zondag gesloten.

Plaats en tijd

Bibliotheek Midden Brabant, Koningsplein 10, 5038 WG  Tilburg

Openingstijden: zie de website van de Bibliotheek.