Fotogroep Waalre / Fototentoonstelling "Onverwacht'

• Plaats: Waalres Museum, Willibrorduslaan 4, Waalre
  • Tijd: 13:00-17:00 en 11:00 - 17:00 uur

Expositie “ONVERWACHT”

Binnenkort is er weer een speciale fototentoonstelling van het werk van 10 leden van Fotogroep Waalre. Deze expositie omvat bijzondere uitingen van fotografie. De tien leden hebben in projecten een serie foto's ontwikkeld die niet tot de standaard behoren. De series hebben thema's als:

• Hoe ervaren dingen mensen!?
  • Hoe zou mijn platenhoes er uitzien?   Of, zoals het voorbeeld op bijgaande poster:
  • Waar liggen overeenkomsten tussen patronen bij de mens en die op andere plaatsen in de natuur?

Fotografen: Ariejan van Twisk, Bart van Stekelenburg, Bram van den Berge, Erik van Geest, Greetje van Son, Henny Looren de Jong, Jan Stege, Jan Niezen, Ludwig Eggermont, Sipke Wadman.

Zij namen deel aan een “zelf-mentoraat”. Hierbij vervullen drie leden van de eigen fotogroep samen de rol van mentor.

Zaterdag 20 mei: 13:00 - 17:00 uur

Zondag 21 mei:    11:00 - 17:00 uur