• Photographs from the east

In het Museum Helmond (dependance 'de Kunsthal') hangt al een tijd een schitterende tentoonstelling van Steve McCurry, getiteld: "Photographs from the east". Blikvanger is de foto van het Afghaanse meisje die ooit de voorpagina van National Geographic sierde, maar er hangen nog veel meer prachtige foto's gemaakt in landen als Afghanistan, Pakistan, India en Cambodja. Zeer de moeite waard.

(04-06-2017)
  • Hyperfocale afstand

In de rubriek 'Artikelen' is een kort praktisch artikeltje geplaatst over de hyperfocale afstand: wat is het en hoe stel je het in?

(07-05-2017)

Prikbord

Te koop voor een symbolisch bedrag. Met dit apparaatje kun je de kleuren en de toonweergave van je beeldscherm ijken. Voor mij is het niet meer bruikbaar omdat ...
Ad Dieleman - 8 uur geleden
Ik heb de bekende standaardlens voor full-frame camera's te koop. Mail me bij interesse.
Ferdinand Veldmans - 7 maanden geleden

Foto: Chantal van de Vondervoort - ijsbeer