Noordbrabants Museum / Fotowedstrijd bij Het Noordbrabants Museum

• Datum: 26-04-2022 t/m 29-05-2022
  • Plaats: Den Bosch
  • Tijd: 00:00-23:59

Het landschap is al eeuwenlang een grote bron van inspiratie voor kunstenaars. In de tentoonstelling Het eeuwige landschap zie je hoe kunstenaars door de eeuwen heen, ieder op hun eigen manier, het landschap weergeven. Van vergezichten tot berg- of rivierlandschappen, van groene natuur tot een weelderige wolkenlucht. Welk landschap inspireert jou? Is het de natuur dichtbij huis, of die ene plek die je bezocht toen je op reis was? Stuur ons je mooiste landschapsfoto en maak kans op een originele print van het werk Dwarsgracht van landschapskunstenaar L.J.A.D. Creyghton, óf een van de andere prijzen.

• Stuur je mooiste landschapsfoto in via onderstaand aanmeldformulier.
  • Vermeld je voornaam, achternaam en e-mailadres. Vergeet niet te vertellen waarom dit landschap zo bijzonder voor je is.
  • Je kunt meedoen t/m 29 mei.

Onder de inzendingen verdelen we 3 mooie prijzen.

• Eerste prijs: een afdruk van Dwarsgracht door landschapskunstenaar en fotograaf L.J.A.D. Creyghton
  • Tweede prijs: een giftcard van 50 euro, vrij te besteden in onze Museumshop
  • Derde prijs: 2 vrijkaartjes voor het museum met koffie en een Bossche bol