Dekate Mousa / Lustrumexpositie ESFF Dekate Mousa

• Plaats: Eindhoven - CKE
  • Tijd: 09:00-22:30

Lustrumexpositie ESFF Dekate Mousa - 7 juni t/m 25 juni in het CKE

Al 60 jaar verrijkt ESFF Dekate Mousa (DM) het studentenleven van de in film en fotografie geïnteresseerde student in Eindhoven. Om dit te vieren stellen we dit jaar het werk van onze leden in 2021-2022 tentoon tijdens de lustrumexpositie in het CKE in Eindhoven. Van 7 juni tot en met 25 juni is de tentoonstelling dagelijks gratis te bezoeken.

De lustrumexpositie staat in het teken van het lustrumjaar van de vereniging. Uiteenlopende onderwerpen, gerelateerd aan activiteiten die hebben plaatsgevonden gedurende het jaar en verschillende uitdagende thema's komen voorbij. Dit varieert van onderwaterfotografie tot het vastleggen van onze stad Eindhoven. Deze toegankelijke expositie nodigt iedere bezoeker uit om langs te komen en met elkaar in gesprek te gaan over de foto's.

Op dinsdag 7 juni om 20:00 vindt de officiële opening plaats. Hier zal meer verteld worden over de expositie en fotografie door verschillende sprekers en is er de mogelijkheid voor bezoekers om een rondleiding te volgen.

Dekate Mousa nodigt alle geïnteresseerden van harte uit voor zowel de opening als de expositie.

ESFF Dekate Mousa is de studenten film- en fotografievereniging van Eindhoven. Iedere dinsdagavond komen de leden van de vereniging bijeen voor uiteenlopende activiteiten: van workshops tot feedbacksessies en van lezingen tot analoge fotografie. In onze fotostudio op de TU/e campus kunnen leden zelfstandig hun skills verbeteren en de vereniging biedt diverse opdrachten voor ieder niveau fotograaf. Ook het jaarlijkse weekend weg is altijd een grote hit, met activiteiten als astro- en wildlife fotografie. Regelmatig ondernemen we grotere projecten zoals het maken van een speelfilm, een wereldrecordpoging voor de grootste blauwdruk of het organiseren van een expositie.